تولد ۱۰۰۰ نوزاد در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۹ کد : ۴۳۵۵۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی از تولد ۱۰۰۰ نوزاد از ابتدای فعالیت این مجتمع درمانی تاکنون خبر داد.
تولد ۱۰۰۰ نوزاد در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: موضوع ناباروری یکی از مسائل مهم جامعه و حوزه درمان به شمار می رود.

وی تصریح کرد: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان از سال 1393 بصورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان اولین مرکز درمان ناباروری در غرب کشور توانسته خدمات بی شائبه ای به هموطنان استان و سایر استان ها ارائه نماید.

طالبی ادامه داد: این مرکز درمانی مجهز به دستگاه های پیشرفته درمان ناباروری است و تمامی مراحل درمان ناباروری در استان صورت می گیرد و نیازی به ارجاع زوجین برای دریافت خدمات درمانی به سایر استان‌ ها نیست.

به گفته وی، تاکنون 1000 نوزاد در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی متولد شده اند که در این میان چندین مورد دوقلو و سه قلویی بوده است.

این مقام مسئول در رابطه با هزینه های درمان ناباروری، اظهارکرد: امروزه هزینه درمان زوجین نابارور تا حدودی با حمایت بیمه تامین شده و مانعی برای فرزنددار شدن آنان وجود ندارد.

کلید واژه ها: درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی