اعلام ویژه برنامه های جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت روز ملی جمعیت/بررسی وضعیت سلامت زنان با تخفیف ۳۰ درصدی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۵ کد : ۴۳۶۲۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
ویژه برنامه جهاددانشگاهی استان مرکزی در آستانه ۳۰ اردیبهشت ماه روز ملی جمعیت تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، تصریح کرد: در آستانه روز ملی جمعیت و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت، ویژه برنامه های هفته ملی جمعیت در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی توضیح داد: به همین مناسبت نشست خبری به مناسبت روز ملی جمعیت، وبینار جوانی جمعیت، وبینار آموزشی در آرزوی فرزند(پیشگیری و درمان)  با حضور اساتید برجسته حوزه بهداشت و درمان برگزار می شود.

طالبی در ادامه تصریح کرد: این مجتمع درمانی آمادگی جهت ویزیت و بررسی سلامت زنان را همزمان با هفته جمعیت اعلام می دارد.

وی افزود: در همین راستا خدمات درمانی شامل سلامت زنان، کنترل بارداری، مشاوره ژنتیک، مشاوره روانشناسی، ویزیت و سونوگرافی واژینال و ... با حضور پزشکان متخصص و با تعرفه عمومی غیردولتی با تخفیف 30 درصدی انجام می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بانوان شاغل در سازمان های مختلف می توانند جهت بهره مندی از این خدمات درمانی با به همراه داشتن کارت شناسایی به مجتمع درمانی امید رویان جهاددانشگاهی استان به نشانی اراک، کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 32212500 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جمعیت مجتمع درمانی جهاددانشگاهی ملی