دوره آموزشی "تکنسین داروخانه" در جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۲ کد : ۴۳۶۷۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی ساوه، دوره آموزشی تکنسین داروخانه در این شهرستان آغاز شد.
دوره آموزشی "تکنسین داروخانه" در جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مسئول پیگیری امور آموزشی جهاددانشگاهی ساوه با اعلام این خبر، گفت: دوره آموزشی تکنسین داروخانه به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی این شهرستان آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این دوره آموزشی با هدف افزایش مهارت و توانایی نسخه خوانی شرکت کنندگان برگزار می شود، افزود: در پایان این دوره آموزشی، گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی به فراگیران ارائه خواهد شد.

کاظمی اضافه کر: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت ساوه به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی ساوه