تقدیر معاون علمی و فناوری سپاه روح الله استان مرکزی از رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۹ کد : ۴۳۷۳۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
در مراسمی از رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و مدرس این مرکز به عنوان اعضای کمیته علمی هشتمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در مراسمی از دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و مسعود شهرجردی مدرس این مرکز به عنوان اعضای کمیته علمی هشتمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان از سوی معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه روح الله استان مرکزی تقدیر به عمل آمد.

هشتمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج، اواخر آذرماه سال گذشته در قالب ایده، اختراع، مقاله، طرح پژوهشی، شرکت دانش بنیان، تولیدات فرهنگی، هنری، تولید محتوا، فیلم، کتاب، نشریه و سایر فعالیت ها در این راستا برگزار  شد.

گفتنی است؛ در این جشنواره علمی از نخبگان و فرهیختگان دانشگاه و مراکز علمی استان از جمله جهاددانشگاهی، دانشگاه اراک، دانشگاه آزاد اراک، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه علمی کاربردی و ... در برگزاری جشنواره دعوت به عمل آمد.

کلید واژه ها: دانشگاه علمی جشنواره فناوری جهاددانشگاهی