آغاز ثبت نام دوره های آموزشی تابستانه در مرکز تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۷ کد : ۴۴۱۶۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام بسته آموزشی تابستانه ویژه نوجوانان در مرکز تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد.
آغاز ثبت نام دوره های آموزشی تابستانه در مرکز تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مسئول پیگیری امور آموزشی جهاددانشگاهی ساوه در این باره، تصریح کرد: ثبت نام دوره های آموزشی مختلف شام برنامه نویسی زبان c، ورد پرس، برنامه نویسی زبان پایتون، برنامه نویسی زبان HTML و  CSS، فتوشاپ و ICDL به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی این شهرستان آغاز شد.

وی اظهارکرد: این دوره های آموزشی ویژه نوجوانان 12 الی 18 سال با اعطای گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی همراه خواهد بود.

کاظمی در ادامه مهلت ثبت نام دوره های آموزشی مذکور ویژه ترم تابستانه را تا 15 خردادماه سال جاری در مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی ساوه عنوان کرد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت ساوه به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دوره آموزشی ساوه زبان