به همت جهاددانشگاهی؛

دوره آموزشی "تربیت مربی مراکز پیش دبستانی" در محلات برگزار می شود

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۰ کد : ۴۴۸۹۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی تربیت مربی مراکز پیش دبستان ویژه متقاضیان مربیگیری و مربیان شاغل در شهرستان محلات برگزار می شود.
دوره آموزشی "تربیت مربی مراکز پیش دبستانی" در محلات برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی تربیت مربی مراکز پیش دبستان ویژه متقاضیان مربیگیری و مربیان شاغل به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

سرفصل های این دوره آموزشی شامل کمک های اولیه، روانشناسی رشد، مدل های تربیتی، بازی و اسباب بازی، تربیت جنسی کودکان، آشنایی با حقوق کودکان، مهارت های زندگی کودکان، اختلالات شایع دوره کودکی، روش های تغییر و اصلاح رفتار، و شیوه های یاددهی و یادگیری می باشد.

دوره آموزشی تربیت مربی مراکز پیش دبستانی به مدت 40 ساعت برگزار و به شرکت کنندگان گواهی ویژه بازار کار از سوی جهاددانشگاهی ارائه می شود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره های 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی کودکان تربیت