فراخوان جذب خبرنگار در ایسنای استان مرکزی

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۷ کد : ۴۴۸۹۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) استان مرکزی در راستای گسترش فعالیت های رسانه ای از میان علاقه‌ مندان به حرفه خبرنگاری نیرو جذب می‌ کند.
فراخوان جذب خبرنگار در ایسنای استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در استان مرکزی قصد دارد نسبت به جذب خبرنگار در تمام شهرستان های استان به جز ساوه و زرندیه و عکاس آقا در شهرستان اراک اقدام کند.

علاقه مندان به همکاری با ایسنا باید دانشجوی یکی از دانشگاه های استان مرکزی باشند.

مراحل جذب :
۱ - احراز هویت اولیه مطابق با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران
۲- گذراندن دوره یکماهه آموزشی و آزمایشی و موفقیت در این دوره

مدارک مورد نیاز :
1- رونوشت از کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
2- یک قطعه عکس پرسنلی 4*3
3- تصویر کارت دانشجویی
4- اعلام آدرس و شماره تماس

علاقمندان می توانند مدارک مذکور را تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰ به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر، ساختمان جهاددانشگاهی استان مرکزی، دفتر خبرگزاری ایسنا تحویل یا از طریق آدرس تلگرامی @isnamarkazi  یا به پست الکترونیکی isnamarkazi@gmail.com ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۲۴۱۷۱۴ تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: استان مرکزی ایسنا