معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی منصوب شد

۱۷ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۴ کد : ۴۴۹۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی ، طی حکمی از سوی مسعود شهرجردی  رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی ، محسن مرادی به عنوان معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: باعنایت به تعهد، شایستگی و سابقه جنابعالی و با توجه به موافقت رئیس محترم جهاد دانشگاهی به موجب این حکم به سمت "معاون پژوهشی واحد" منصوب می شوید .

امید است با اتکال به خداوند قادر و متعال، تدبیر و درایت جنابعالی، تعامل و همکاری صمیمانه با همکاران محترم در انجام شایسته وظایف محوله مؤفق و مؤید باشید.

یادآور می‌شود؛ پیش از این مهدی مبارکی مسئولیت معاونت پژوهش را بر عهده داشت و محسن مرادی نیز معاون فرهنگی واحد استان مرکزی بود.