ثبت نام دوره های مهارت پزشکی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۶ کد : ۴۵۰۲۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از ثبت نام دوره های آموزشی مختلف در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان خبر داد.
ثبت نام دوره های مهارت پزشکی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: ثبت نام دوره های آموزشی مختلف به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

وی تصریح کرد: دوره های آموزشی شامل مهارت پزشکی شامل کمک های اولیه و فوریت های پزشکی، دوره آموزشی تکنسین داروخانه، دوره دستیار دندانپزشک، زبان های خارجی، دوره های آموزش کامپیوتر، برنامه نویسی نرم افزارهای تخصصی با حضور اساتید برتر آموشی و با هدف ارتقای سطح مهارت فراگیران برگزار می شود.

صالحی در ادامه مهلت ثبت نام دوره های آموزشی ویژه فصل تابستان را تا پایان خردادماه جاری عنوان کرد و افزود: به فراگیران پس از گذراندن دوره های مذکور گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان ارائه خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین دوره های آموزشی مذکور در مراکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شهرستان ساوه و محلات همزمان با فصل تابستان برگزار می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی آموزش تخصصی