با رقابت ۴۷۰ دانشجو؛

امتحانات پایان ترم تحصیلی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۴۵۰۲۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون های حضوری پایان ترم تحصیلی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.
امتحانات پایان ترم تحصیلی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به آغاز ایام امتحانات دانشجویان، افزود: امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی از امروز، شنبه 28 خردادماه به مدت دو هفته در این مرکز آموزشی برگزار می‌ شود.

وی اظهارکرد: کلاس ‌های درسی‌ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در ترم جاری به صورت حضوری برگزار شد.

پارسا در خصوص آزمون های پایان ترم تحصیلی، تصریح کرد: با توجه به اینکه کلاس‌ های درس دانشجویان به صورت حضوری برگزار شد، در نتیجه تمامی آزمون‌ های پایانی نیم‌ سال دوم ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱  نیز به صورت حضوری خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با 18 کد رشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی با حضور ۴۷۰ دانشجو در حال فعالیت است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اراک مرکز آموزش علمی کاربردی حضوری