چاپ کتاب "تولید هیدروژن به عنوان سوخت آینده با فرآیند فتوالکتروکاتالیستی" در استان مرکزی

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۰ کد : ۴۵۰۵۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب "تولید هیدروژن به عنوان سوخت آینده با فرآیند فتوالکتروکاتالیستی" توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: کتاب "تولید هیدروژن به عنوان سوخت آینده با فرآیند فتوالکتروکاتالیستی" توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان به چاپ رسید.

وی اظهارکرد: امروزه ما به سمت توسعه تمدن بشری می رویم که به سرعت تقاضای انرژی را افزایش می دهد، بنابراین استفاده از سوخت های تجدیدناپذیر مانند گاز طبیعی، زغال سنگ و نفت به تدریج در حال افزایش است.

غلامی اضافه کرد: این کتاب مشتمل بر 6 فصل است. فصل اول مطالبی به بررسی موضوع هیدروژن سوخت آینده، مسیر انرژی جهانی، انرژی هیدروژن، مزایا و محدودیت های انرژی هیدروژن، چالش های فنی، نگرانی اقتصادی، اصلاح متان بخار، جنبه های محاسباتی و نظری ذخیره سازی هیدروژن، سلول های سوختی، و ... می پردازد.

وی اظهارکرد: در فصل دوم تجربه آب با واکنش الکتروشیمیایی واکنش تحولی تولید هیدروژن، پارامترهای الکتروشیمیایی برای انتخاب کاتالیزورها، سولفیدهای فلزات واسطه، نتریدهای فلزات واسطه و اکسیدها فلزی فلزات واسطه مورد بررسی قرار گرفته است.

غلامی با اشاره به اینکه فصل سوم طراحی فوتوکاتالیست های بیومیمنیک برای تولید هیدوژون خورشیدی، جنبه اساسی تولید هیدروژن خورشیدی، فرایندهای مولکولی می پردازد، افزود: فصل چهارم به بررسی تولید هیدروژن با فرایند فوتوکاتالیستی، تاریخچه تولید هیدروژن فوتوکاتالیز و وضعیت فعلی، معیارهای ارزیابی کارایی برای تولید هیدروژن فوتوکاتالیستی، ساختار لایه انرژی، مهندسی متغیرهای فوتوکانالیست، ربایش حفره هاست.

وی گفت: فصل پنجم این کتاب به کاربرد فتوکاتالیست های پلاسمونی در فرایند تجزیه آب، بررسی تکامل پلاسمونیک در زمان، کاربردهای نانومواد پلاسمونیک، تئوری عملکرد فوتوکانالیست های پلاسمونیک در تجزیه آب و فصل ششم تقسیم آب فوتوالکتروشیمیایی با فوتوالکترودهای مبتنی بر نیترید، مفاهیم اساسی تجزیه آب با فرایند فتوالکتروشیمیایی، نیتریدهای فلزی به عنوان فوتوالکترود، مهندسی شکاف انرژی در ترکیبات نیترید، مکانیسم تقسیم آب فوتوالکتروشیمیایی و ... می پردازد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: از باب اهمیت این موضوع، کتاب "تولید هیدروژن به عنوان سوخت آینده با فرآیند فتوالکتروکاتالیستی" تالیف مهدی ترخانی در 317 صفحه به قیمت 50 هزار تومان توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

کلید واژه ها: تولید هیدروژن تجزیه آب انرژی