آغاز پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۴۵۰۶۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
پذیرش دانشجو برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.
آغاز پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی از 29 خردادماه و در مقطع کاردانی از روز سه‌شنبه، ۱۴ تیرماه در این مرکز آموزشی آغاز می شود.

این مقام مسئول رشته های کاردانی را شامل امور بانکی - امور فرهنگی - تربیت مربی پیش دبستانی - روابط عمومی – مدیریت امور اداری - مدیریت کسب و کار- طراحی گرافیک - امور بیمه - حقوق ثبتی - دستیاری مشاغل حقوقی – گردشگری - کسب و کارهای دیجیتالی – شهرسازی - فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده) - نرم افزار(برنامه سازی کامپیوتری) - تولید محتوای دیجیتالی بیان کرد.

پارسا در ادامه مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فعالیت های قرآنی و مذهبی) - مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی) - تربیت مربی پیش دبستانی - روابط عمومی - طراحی گرافیک  رسانه های چاپی - مدیریت کسب و کار - مدیریت بیمه(بیمه اموال) - مدیریت بیمه(بیمه اشخاص) - حقوق ثبت اسناد و املاک - حسابداری بانکی - مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی - مهندسی فناوری معماری(طراحی و نوسازی بافت های فرسوده) - مهندسی فناوری اطلاعات - مهندسی فناوری مدیریت و پشتیبانی فناوری اطلاعات - مهندسی فناوری طراحی وب را از رشته های کارشناسی این مرکز آموزشی عنوان کرد.

به گفته وی؛ علاقمندان می توانند کسب اطلاعات به سایت سازمان سنجش به نشانی https://sanjesh.org مراجعه و یا جهت مشاوره و ثبت نام در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به نشانی اراک، انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی مراجعه و یا با شماره تلفن۳۴۱۷۲۰۰۴-۰۸۶ تماس حاصل نمایند.