با رویکرد رفاه مشترکین ریزشبکه ها از طریق روشpso و منطق فازی؛

کتاب "بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با هوش مصنوعی" وارد بازار نشر شد

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۲ کد : ۴۵۳۲۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با هوش مصنوعی با رویکرد رفاه مشترکین ریز شبکه ها از طریق روش pso و منطق فازی توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
کتاب "بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با هوش مصنوعی" وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: یکی از اساسی ترین عوامل زندگی بشر انرژی می باشد که اتلاف آن باعث افزایش هزینه ها و نابودی منابع طبیعی می گردد. استفاده از روش های نوین جهت بهینه سازی مصرف انرژی و جلوگیری از اتلاف آن همواره مورد توجه بوده است.

وی با اشاره به اینکه این کتاب مشتمل بر 6 فصل است، اظهارکرد: فصل اول به بهینه سازی انرژی و ارتقای کیفیت زندگی شامل شرایط آسایش، عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت زندگی، شاخص ها، شاخص آسایش حرارتی، شاخص کیفیت هوای داخل ساختمان، مشخصه اصلی سیستم تقاضای کنترل تهویه مطبوع، اهداف سیستم کنترل در ساختمان هوشمند، استفاده از هوش مصنوعی در کاهش مصرف انرژی و سیستم مدیریت و اتوماسیون خانگی می پردازد.

غلامی ادامه داد: در فصل دوم ریزشبکه ها و ساختمان های هوشمند و منابع تجدیدپذیر، هوشمندسازی و ساختمان هوشمند، مفهوم ساختمان هوشمند، تعاریف مختلف از ساختمان هوشمند، سیستم هوشمند در ساختمان، بهینه سازی و کاهش مصرف انرژی، کنترل یکپارچه مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته وی فصل سوم این کتاب به میکروشبکه ها و اجزای تشکیل دهنده، تعریف میکروشبکه، جایگاه میکروشبکه، واحدهای تولید انرژی در میکروشبکه، اجزای تشکیل دهنده حالت متصل به شبکه می پردازد، افزود: در فصل چهارم سیستم ولتا و انرژی های تجدیدپذیر، روش های مختلف بهره گیری از انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژی  حاصل از هوای متحرک، بهترین جایگاه توربین بادی، مزایای بهره برداری از انرژی باد، ادوات ذخیره سازی در میکروشبکه ها بررسی شده است.

غلامی اضافه کرد: فصل پنجم این کتاب منطق فازی و الگوریتم بهینه سازی شامل  تعریف منطق فازی، عملیات اساسی روی مجموعه های فازی، اجزای ابتدایی و اصول اولیه تئوری مجموعه فازی، روش عملکرد منطق فازی، الگوریتم ازدحام ذرات، بهینه سازی با استفاده از الگوریتم پیشنهادی گروهی ذرات است. در فصل ششم مطالعات عددی، مدل سازی سیستم، مدل ریاضی کنترلر مرکزی، کنترلرهای محلی، کنترلر دمای محیط، کنترلر شدت نور محیط مورد بررسی قرار گرفته است.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، کتاب بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با هوش مصنوعی با رویکرد رفاه مشترکین ریز شبکه ها از طریق روش pso و منطق فازی تالیف زینب خلیلیان و احمد مختاربند در 82 صفحه و به قیمت 100هزار تومان توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

کلید واژه ها: انرژی ساختمان هوشمند منطق فازی