دپارتمان فنی مهندسی و علوم کامپیوتر در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۰۸ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۹ کد : ۴۵۳۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دپارتمان فنی مهندسی و علوم کامپیوتر با ارائه مدرک معتبر به فراگیران در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
دپارتمان فنی مهندسی و علوم کامپیوتر در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، تصریح کرد: دوره های آموزش کامپیوتر و فنی و مهندسی به همت مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی افزود: این دوره ها شامل دوره های فنی و مهندسی برق و الکترونیک، مکانیک و شیمی، عمران و معماری، صنایع و مهارت های هفتگانهICDL شامل شبکه کامپیوتر، برنامه نویسی، ایجاد بانک اطلاعاتی و وب و انیمیشن با ارائه گواهینامه معتبر و قابل ترجمه در این مرکز آموزشی برگزار می شود.

صالحی اضافه کرد: برگزاری این دوره های آموزشی با هدف افزایش مهارت فارغ التحصیلان دانشگاهی و بهبود دانش فنی فراگیران صورت می گیرد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی دوره آموزش