تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش دوره های کارشناسی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۹ کد : ۴۵۴۲۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام پذیرش دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: ثبت‌نام پذیرش دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته این مرکز آموزشی تا ۱۴ تیرماه تمدید شد.

وی مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فعالیت های قرآنی و مذهبی)، مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی)، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، طراحی گرافیک رسانه های چاپی، مدیریت کسب و کار، مدیریت بیمه(بیمه اموال)، مدیریت بیمه(بیمه اشخاص)، حقوق ثبت اسناد و املاک، حسابداری بانکی، مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی، مهندسی فناوری معماری(طراحی و نوسازی بافت های فرسوده)، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری مدیریت و پشتیبانی فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری طراحی وب را از رشته های کارشناسی این مرکز آموزشی عنوان کرد.

این مقام مسئول در پایان افزود: علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته در مهلت مقرر به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org و یا به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مراجعه و یا با شماره ۳۴۱۷۲۰۰۴-۰۸۶ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: مهندسی فناوری مدیریت بیمه