با حکم رئیس جمهوری؛

رئیس جهاددانشگاهی، سرپرست معاونت علمی ریاست‌جمهوری شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۱ کد : ۴۸۸۵۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
با حکم رییس جمهور ‏ دکتر دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری منصوب شد.
رئیس جهاددانشگاهی، سرپرست معاونت علمی ریاست‌جمهوری شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی؛ آیت‌الله ابراهیم رئیسی، رییس جمهور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی را با حفظ سمت به‌عنوان سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در متن نامه رییس جمهور آمده است:

جناب آقای دکتر روح اله دهقانی فیروزآبادی
نظر به‌مراتب شایستگی، تجارب و سوابق علمی و مدیریتی جناب‌عالی، به‌موجب این حکم با حفظ سمت فعلی، به‌عنوان «سرپرست معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و اهتمام به «عدالت محوری»، «روحیه انقلابی»،«مردم‌داری»، «پاکدستی»، «فساد ستیزی»، «قانون مداری» و «مفاد عهدنامه مدیران دولت مردمی»، با برنامه‌ریزی و حرکت جهادی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در حوزه علم و فناوری در پیشبرد اهداف دولت مردمی و ایران قوی مجدانه کوشا باشید.

توفیق و سربلندی آن جناب را در خدمت به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انجام مأموریت‌ها و وظایف محوله از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فناوری علمی