برپایی دوره آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی" در جهاددانشگاهی ساوه

۲۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰ کد : ۴۸۹۲۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت‌های پزشکی ویژه علاقه مندان به این دوره آموزشی در شهرستان ساوه در حال برگزاری است.
برپایی دوره آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی با ارائه سرفصل های متعدد از اواسط شهریورماه جاری در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.

این دوره آموزشی روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 18 الی 20 با تدریس استاد سجودی با هدف افزایش سطح دانش و توانایی های افراد جامعه درباره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی و فراهم آوردن بستری مناسب برای افزایش سطح سلامت در جامعه در مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در حال برگزاری است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی ساوه آموزش