برگزاری دوره آموزشی "مدیریت انبارداری" در جهاددانشگاهی ساوه

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۵۰۵۰۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
برگزاری دوره آموزشی "مدیریت انبارداری" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، گفت: دوره آموزشی مدیریت انبارداری(مقدماتی) به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.

وی سرفصل های آموزش مقدماتی انبارداری را شامل تعریف جایگاه و نقش انبار، اهداف و وظایف اصلی انبار، انواع انبار و موجودی ها، مزایای وجود سیستم انبارداری مناسب، شرح وظایف مدیر، متصدی و انباردار، انتظارات مدیریت از سیستم کنترل موجودی، اهمیت کدگذاری و طبقه بندی، حفاظت و ایمنی انبار  و روش های حمل و نقل اقتصادی، سیستم های برنامه ریزی و کنترل موجودی ها و سیستم های سفارش دهی و انبارگردانی عنوان کرد.

کاظمی ادامه داد: این دوره آموزشی به مدت 16 ساعت با تدریس مهندس دلیری روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 18:30 الی 20 برگزار می شود.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: انبار آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی