انعقاد قرارداد افکارسنجی با شرکت پتروشیمی شازند

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۶ کد : ۵۴۵۷ معاونت فرهنگی
انعقاد قرارداد افکارسنجی با شرکت پتروشیمی شازند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) با شرکت پتروشیمی شازند قرارداد همکاری منعقد کرد.

محسن خدیمی، مدیراجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران در این باره گفت: در راستای توسعه همکاری‌های مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) با نهادها و شرکت‌های دولتی و خصوصی، طرح رضایت سنجی کارکنان پتروشیمی شازند به صورت کارفرمایی اجرایی می‌شود.

مدیراجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران افزود: این مرکز همچنین علاوه بر شرکت پتروشیمی شازند، طرح رضایت سنجی را در برخی از کارخانجات و نهادهای دولتی در ادوار گذشته انجام داده است.

وی ادامه داد: از آنجایی که مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران یکی از معتبرترین مراجع نظرسنجی و پژوهش‌های مبتنی بر تحقیقات میدانی است و نگاه بی طرفانه در استخراج و استنباط آمار دارد، توانسته است نظر مسئولین و جامعه پژوهشی را به خود جلب کند.