برگزاری نمایشگاه عیدانه به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵ کد : ۵۵۳۹ معاونت فرهنگی
به مناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) و عید باستانی نوروز ،کانون تانیان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، اقدام به برگزاری نمایشگاه عیدانه نمود .

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت ولادت با سعادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی داشت مقام زن (مادر) کانون تانیان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، اقدام به برگزاری نمایشگاه عیدانه نمود .

دراین نمایشگاه آثار هنری و محصولات دانشجویی از قبیل زیورآلات ،نمد ، ویترای و ویکمد ،گل وگیاه و غرفه های حجاب و عروسک مخمل کاری و... ارائه میگردد.

قابل ذکر است : فعالیت های کانون تانیان سازمان دانشجویان استان مرکزی در زمینه های هنرهای دستی دانشجویی می باشد ، این کانون علاوه بر برگزاری نمایشگاه های دانشجویی ، اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه های هنری نیز می نماید.

علاقمندان میتوانند از ساعت 9 الی 18 از نمایشگاه مذکور ازتاریخ 4 لغایت 8 اسفند ماه در ساختمان جهاددانشگاهی و دانشکده علوم انسانی دانشگاه اراک دیدن فرمایند .