کسب رتبه اول جشنواره رویش توسط علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۸ کد : ۵۸۸۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
کسب رتبه های اول توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در دومین دوره جشنواره سراسری رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی در کانون کتاب و کتابخوانی و همچنین کانون سبک زندگی صورت پذیرفت.
کسب رتبه اول جشنواره رویش توسط علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از کسب رتبه های اول توسط کانون کتاب و کتابخوانی و همچنین کانون سبک زندگی این مرکز آموزشی در دومین دوره جشنواره سراسری رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

مسعود شهرجردی زمینه سازی جهت تقویت فعالیت‌های جمعی دانشجویان و بالا بردن مهارت کار تیمی در عرصه های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی، ایجاد بستر رقابت بین فعالان فرهنگی جهت رشد و ارتقای فعالیت های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی در مراکز آموزشی را از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

کلید واژه ها: کسب رتبه اول جشنواره رویش