برگزاری دوره آموزشی "تربیت نیروی پذیرش آزمایشگاه تشخیص طبی" جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۷ کد : ۶۲۸۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی تربیت نیروی پذیرش آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان، دوره آموزشی تربیت نیروی پذیرش در آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

سرفصل های این دوره آموزشی شامل توانایی تشخیص بخش های مختلف آزمایشگاه، توانایی شناسایی تجهیزات مورد استفاده در آزمایشگاه، یادگیری اصول ایمنی و بهداشت در آزمایشگاه، یادگیری شیوه ارتباط با بیمار، چگونگی با قوانین بیمه، چگونگی اصول مستند سازی، یادگیری روش کار با کامپیوتر و نرم افزار آزمایشگاه، یادگیری اصول طبقه بندی مدارک و اسناد پزشکی در آزمایشگاه و یادگیری روش تهیه و تنظیم گزارش مالی در آزمایشگاه و ... است.

این دوره آموزشی با ارائه مدرک معتبر از سوی جهاددانشگاهی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی