فینال مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی به تعویق افتاد

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۹ کد : ۶۷۴۴۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی به دلیل همزمانی با امتحانات پایان ترم دانشجویان به تعویق افتاد.
فینال مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی به تعویق افتاد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی دبیر اجرایی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان با اعلام این خبر، گفت: به دلیل همزمانی مرحله فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی با امتحانات پایان ترم دانشجویان، این مرحله از مسابقات به بعد از امتحانات دانشجویان موکول شد.

وی افزود: سازمان دانشجویان موضوع مناظرات دانشجویی را از سال ۱۳۹۱ به ‌عنوان روشی آموزشی در جهت ارتقاء و توانمندی دانشجویان در زمینه بحث و  گفت وگو بر مبنای اصول علمی و اخلاقی با همکاری دانشگاه‌ها برگزار می‌نماید.

دارابی تصریح کرد: این مسابقات امسال با حضور پرشور دانشجویان با حضور 58 تیم دانشجویی برگزار شد که استان مرکزی رکوردار بیشترین تعداد تیم های شرکت کننده در این مسابقات در سطح کشور بود.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: زمان برگزاری مرحله فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی متعاقبا اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان مرکزی دانشجویان