مراسم گرامیداشت روز ماما در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۰ کد : ۶۹۶۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز یکشنبه ۱۵ اردیبشت ماه ، مراسم گرامی داشت روز ماما در مرکز  فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز ماما در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز یکشنبه 15 اردیبشت ماه ، مراسم گرامی داشت روز ماما در مرکز  فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم با اهدای هدایایی از ماماهای فعال در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر شد.

شایان ذکر است :ماماها کارشان همچون جهاد است و مسلط‌ترین افراد هستند ودانش، مهارت، سعه‌صدر و تجارب آنها باعث شده بهترین خدمات را به مادران و نوزادان ارائه کنند. پنج می روز جهانی مامااست و از 4 سال قبل رسما در ایران این روز را گرامی‌داشته و جشن می‌گیرند.