باجه رفع نقص کارت آزمون استخدامی "بانک توسعه صادرات ایران" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۶ کد : ۷۲۰۴۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات ایران از سوی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، تصریح کرد: بانک توسعه صادرات ایران به منظور تأمین نیروی انسانی خود، تعداد ۵۰ نفر با مدرک تحصیلی لیسانس از افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون کتبی در حیطه‌های عمومی و تخصصی و اختصاصی، ارزیابی تکمیلی و طی مراحل گزینش به صورت پیمانی استخدام می‌نماید.

وی افزود: در همین راستا کارت ورود به جلسه این آزمون بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir  قرارگرفت.

نعمتی اضافه کرد: داوطلبان شرکت کننده جهت رفع هرگونه مغایرت در کارت ورود به جلسه به باجه رفع نقص آزمون به مرکز آموزش تخصصی شماره یک جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 08632241434-5  تماس بگیرند.

به گفته وی؛ آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات ایران در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور روز جمعه، 11 خردادماه در ساختمان جهاددانشگاهی استان واقع در انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی برگزار می شود.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی استان مرکزی