رقابت ۲۴۲۵ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون "بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها"

۱۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۷ کد : ۷۲۱۱۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها با حضور ۲۴۲۵ شرکت کننده از استان مرکزی به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
رقابت  ۲۴۲۵ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون "بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در این رابطه، اظهارکرد: آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری ها، 10 خردادماه به همت جهاددانشگاهی در دانشگاه اراک برگزار شد.

وی افزود: در مجموع در این آزمون 2425 شرکت کننده به تفکیک 948 خانم و 1477آقا با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مرادی ادامه داد: این آزمون در استان های مرکزی، اردبیل، اصفهان، ایلام، آذربایجان غربی، بوشهر، خراسان جنوبی و شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کرمان، لرستان، هرمزگان،همدان و یزد برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: نتایج آزمون از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آزمون مرکزی