به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و بانک توسعه صادرات برگزار شد

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۷۲۱۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید و بانک توسعه صادرات به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و بانک توسعه صادرات برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این آزمون، گفت: آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید و بانک توسعه صادرات روز جمعه،11 خردادماه در ساختمان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون با حضور 161 شرکت‌کننده استان مرکزی( 90 نفر آقا و 71 نفر خانم) جهت تصدی شغل بانکدار(امور مالی)، بانکدار ۲ (امور حقوقی و بانکدار ۳ (امور کامپیوتر و فناوری اطلاعات) از داوطلبان واجـد شـرایط، از جمله فارغ‌التحصیلان حقوق برگزار شد.

مرادی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی مجوز برگزاری آزمون ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرده است، تصریح کرد: جهاددانشگاهی آزمون های کتبی را برگزار می نماید و مابقی مراحل مصاحبه، گزینش و ... بر عهده نهاد جذب کننده است.

به گفته وی؛ نتایج آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات ایران از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir اعلام خواهد شد.