۱۷ و ۱۸ خردادماه؛

۳ آزمون استخدامی توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۹ کد : ۷۲۲۱۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری ۳ آزمون استخدامی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۷ و ۱۸ خردادماه به همت این نهاد در استان خبر داد.
۳ آزمون استخدامی توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری تعدادی از آزمون‌های استخدامی را در سال 96 از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرده است.

وی اظهارکرد: 3 آزمون استخدامی شامل آزمون اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان و دومین آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان روز پنجشنبه، 17 خردادماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.

مرادی افزود: همچنین در روز جمعه 18 خردادماه آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک به همت این نهاد همزمان با سراسر کشور برپا می‌شود.

به گفته وی؛ سه آزمون استخدامی مذکور در استان مرکزی در حوزه امتحانی جهاددانشگاهی واقع در اراک، خیابان امام خمینی(ره)، انتهای کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی جهاددانشگاهی استان