امضای توافق‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۹ کد : ۷۳۰۸۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
توافق‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان به امضای طرفین رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ توافق‌نامه همکاری آموزشی با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و سبکتگین شفقت رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی به مدت یکسال منعقد شد.

برگزاری ‌دوره‌های آموزشی مورد نیاز جهت تمدید و ارتقای پایه اعضای سازمان نظام مهندسی استان مرکزی و همچنین برپایی کارگاه‌های آموزشی لازم جهت بازآموزشی مهندسان مطابق با شیوه‌نامه وزارت راه و شهرسازی و شرایط کمیته آموزش و پژوهش سازمان نظام مهندسی از جمله موضوعات این تفاهم نامه است.

فراهم نمودن فضای آموزشی مناسب و تامین امکانات، برنامه‌ریزی جهت برگزاری دوره‌های 16، 24 و 32 ساعته، همکاری و هماهنگی با کمیته آموزش و پژوهش سازمان نظام مهندسی، اطلاع‌رسانی از طریق سایت جهت ثبت‌نام و نحوه اجرای دوره، تایید محل برگزاری آزمون های حضوری، ارائه گواهینامه به پذیرفته شدگان و ... از دیگر اقدامات اجرایی این تفاهم‌نامه است.

شایان ذکر است؛ توافق‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی در 11 ماده و 6 تبصره به امضای طرفین رسید.