برگزاری ارزیابی شایستگی حرفه‌ای مدیران راه‌آهن غرب کشور در اراک

۰۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۳ کد : ۷۳۶۵۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، ارزیابی شایستگی حرفه ای مدیران راه آهن غرب کشور در اراک در حال برگزاری است.
برگزاری ارزیابی شایستگی حرفه‌ای مدیران راه‌آهن غرب کشور در اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانئشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: 41 نفر از کارشناسان و مدیران شرکت راه آهن استان‌های خوزستان، لرستان، همدان و مرکزی در کانون ارزیابی شایستگی مدیران جهاددانشگاهی شایستگی های عمومی و حرفه ای خود را احراز خواهند کرد.

وی اظهار کرد: این شایستگی ها با 5 ابزار شناخته شده حوزه مدیریتی شناسایی خواهند شد.

نعمتی خاطرنشان کرد: از بعدازظهر امروز اول مردادماه نیز تعداد 30 نفر از مدیران معرفی شده از سوی شرکت آب منطقه ای، سازمان جهاد کشاورزی، اداره استاندارد و پزشکی قانونی استان مرکزی در فرایند ارزیابی شایستگی قرار خواهند گرفت.

کلید واژه ها: شایستگی استان مرکزی مدیران ارزیابی