جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان(۵)

دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانواده "شهید بهزاد شفیعی"

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۱ کد : ۷۳۹۱۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در منزل شهید والامقام بهزاد شفیعی با خانواده این شهید عالی مقام دوران دفاع مقدس دیدار کرد.
دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانواده "شهید بهزاد شفیعی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه چهل و چهارمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با حضور در منزل شهید والامقام بهزاد شفیعی، با خانواده این شهید عالی مقام دوران دفاع مقدس دیدار کرد.

در این دیدار که در آستانه سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی و با هدف تکریم مقام شهدای والامقام به همت معاونت فرهنگی و روابط عمومی این سازمان انجام شد، با اهدای لوح تقدیر از سوی رئیس جهاددانشگاهی استان و هدایایی از صبر و پایداری خانواده این شهید تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است، شهید بهزاد شفیعی متولد 1344 در 22 بهمن 1361 در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه چزابه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.