سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی عنوان کرد:

اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان با رویکرد ایجاد اشتغال

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۷ کد : ۷۳۹۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان  مرکزی موجب بهره مندی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با رویکرد ایجاد اشتغال در استان می شود.
اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان با رویکرد ایجاد اشتغال

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، مهندس مسعود شهرجردی، رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی، 18 اردیبهشت ماه در جلسه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان که با حضور معاونان سیاسی و اجتماعی استانداری مرکزی، مدیر سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان و جمعی از مسئولان در مسجد امام سجاد(ع) اراک برگزار شد از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح می تواند موجب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ایجاد شغل پایدار با بهره مندی از ظرفیت مشاغل خانگی و بهبود وضعیت معیشتی آنان شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اجرای این طرح موجب بهره مندی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با رویکرد ایجاد اشتغال در استان می شود، اظهارکرد: مجری اجرای این طرح در استان، سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی است.