جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان(۷)

تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدا به‌مناسبت سالگرد تاسیس این نهاد

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۷۴۲۳۰ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی، جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدای دوران دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

به گزارش جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی و با حضور مرادی رئیس این واحد و جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان، مراسم تجدید میثاق با آرمان های شهدای دوران دفاع مقدس برگزار شد.

در این مراسم جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی با حضور در گلزار شهدای اراک با شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تجدید پیمان کرده و با نثار گل، مقام شامخ شهدا را گرامی داشته و از رشادت‌ و ایثارگری‌ های آنان تجلیل کردند.

گفتنی است؛ ۱۶ مرداد امسال چهل و چهارمین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی با شعار "جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان" همراه است.