تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۰ کد : ۷۵۷۴۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا پایان روز پنجشنبه ۵ مهرماه جاری تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ بر اساس اعلام مرکز آزمون جهاددانشگاهی مهلت ثبت‌نام جهت تکمیل ظرفیت این آزمون تا پایان روز پنجشنبه، 5 مهرماه سال جاری تمدید شد.

این آزمون در استان مرکزی جذب نیروی پرستار، داروساز، دندان‌پزشک، فوریت‌های پزشکی، کاردان بهداشت دهان، کارشناس امور پشتیبانی، کارشناس امور مالی، کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی، کارشناس برنامه و بودجه، کارشناس بهداشت خانواده، کارشناسی بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها، کارشناس پیشگیری و مبازره با بیماری‌ها، کارشناس تغذیه، کارشناس سلامت روان، کارشناس طراحی و تحلیل نرم‌افزار، کارشناس فناوری اطلاعات سلامت و ... برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ مراجعه کنند.

گفتنی است؛ آزمون استخدامی جدید وزارت بهداشت در سال 1403 جهت استخدام 25 هزار نفر در سراسر کشور برگزار خواهد شد.