برپایی دومین محفل ادبی "شب شعر دفاع مقدس" در اراک

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۷ کد : ۷۵۸۲۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دومین محفل ادبی شب شعر دفاع مقدس به همت مجموعه فرهنگی مذهبی شهد شهود و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برپایی دومین محفل ادبی "شب شعر دفاع مقدس" در اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بیست و ششمین سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، دومین محفل شب شعر دفاع مقدس با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در اراک برگزار شد.

این محفل ادبی با هدف گرامیداشت فرهگ ایثار و مقاومت با حضور مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و غلامی معاون فرهنگی این واحد سازمانی و جمعی از شاعران حوزه دفاع مقدس روز جمعه ششم، مهرماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در منزل شهید داوودآبادی برگزار شد.

گفتنی است؛ در این مراسم تعدادی از شاعران دفاع مقدس، شعرهایی با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت قرائت کردند.