نشست هم‌اندیشی مدیران فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علمی کاربردی استان

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۶ کد : ۷۶۰۲۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم‌اندیشی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان با هدف شکوفایی و اعتلای استعدادهای دانشجویان و ارتقای مشارکت آنان در برنامه‌ها و طرح‌های سازمان دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در نشست هم‌اندیشی با شریفی مدیر دانشجویی فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استان ضمن تشریح فعالیت‌های این سازمان، توضیحاتی در خصوص برنامه‌های شش ماهه دوم سال جاری ارائه کرد.

وی گفت: این سازمان به‌ منظور ساماندهی و توسعه مشارکت دانشجویان در برنامه‌ها با هدف تقویت فرهنگ و ارزش‌های اسلامی در جامعه در نسل جوان به ویژه در بین دانشجویان فعالیت می‌نماید.

دارابی اظهارامیداوری کرد؛ برنامه‌ها و طرح‌های ملی، منطقه‌ای و داخلی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با حضور حداکثری دانشجویان برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: حدود 20 عنوان طرح شامل مسابقات ملی مناظره دانشجویی، اردوی "راه بلد"، اردوی "فن فرهنگ"، اردوی "ایران مرز پرگهر"، کرسی تلاوت و تدبر قرآن کریم، اجرای پویش "نون و پنیر همدلی"، اجرای طرح ملی "یاد یار"، مسابقه "قرآن مسیر هدایت6"، جشن شب یلدا، برگزاری برنامه های ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی، گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از دبیر کانون سلامت، برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه، برگزاری ویژه برنامه وحدت حوزه و دانشگاه، گرامیداشت روز دانشجو، گرامیداشت ویژه برنامه 9 دی، برگزاری پنجمین و ششمین دوره "فصل سخن"، برگزاری دومین طرح ملی "سدید" و ... در نیمه دوم سال جاری برگزار خواهد شد.

مجید شریفی مدیر دانشجویی فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استان نیز در این نشست بر همکاری و تشویق دانشجویان جهت مشارکت در برنامه‌های فرهنگی این سازمان اعلام آمادگی کرد.