برگزاری نشست توجیهی ویژه ارزیابان طرح "شهید زین‌الدین" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۹ کد : ۷۶۲۵۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست توجیهی ویژه ارزیابان تخصصی دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی به منظور انجام مرحله مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست توجیهی ویژه ارزیابان تخصصی دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی به منظور انجام مرحله مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین با حضور مدیر اجرایی کانون ارزیابی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در محل سالن جلسات پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

دکتر سید رفیع موسوی مدیر اجرایی کانون ارزیابی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در این جلسه ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده ارزیابان، بر ضرورت رعایت به ضوابط و دستورالعمل های ارسالی تاکید کرد.

این نشست با هدف آموزش ارزیابان مرحله مصاحبه آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین که خردادماه سال جاری همزمان با سراسر کشور برگزار شد، برپا شد.

گفتنی است؛ کانون ارزیابی و شایستگی تکمیلی پذیرفته‌شدگان چندبرابر ظرفیت طرح شهید زین‌الدین در استان مرکزی از فردا دوشنبه، 16 مهرماه به مدت 3 روز در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود.