تجلیل از مدرس نمونه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۹ کد : ۷۹۷۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
تجلیل از مدرس نمونه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، آئین تجلیل از مدرسان نمونه مراکز علمی کاربردی استان مرکزی با حضور مهندس شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی، نماینده مدرسان در شورای تعامل مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی و رؤسای پیشین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان 28 اردیبهشت ماه در اراک برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در این مراسم آموزش های مهارتی دانشگاه را برنامه ای راهبردی برای رفع مشکل بیکاری در کشور دانست و ابراز امیدواری کرد با تشکیل اتاق های فکر و با بهره گیری از مدرسان نمونه در دانشگاه، در سال های آینده شاهد رونق اشتغال در کشور باشیم.

در این مراسم از محمود لشنی مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ لشنی از سال 1387 تاکنون در این مرکز آموزشی مشغول تدریس می باشد.