معاون شهرسازی و معماری شهردار اراک بر توسعه همکاری‌های پژوهشی و فرهنگی با جهاددانشگاهی تأکید کرد

۲۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۰۴۴۱۹ اخبار عمومی تاپ خبر
معاون شهرسازی و معماری شهردار کلانشهر اراک با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، بر استفاده از توان علمی و پژوهشی این نهاد در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های مرتبط تأکید کرد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اراک بر توسعه همکاری‌های پژوهشی و فرهنگی با جهاددانشگاهی تأکید کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، احسان زندیه‌وکیلی، معاون شهرسازی و معماری شهردار کلانشهر اراک، به مناسبت چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با حضور در این نهاد، با رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی دیدار و از نزدیک با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این مجموعه آشنا شد.

در این دیدار، علی عباس رئیس‌محمدی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، گزارشی از ظرفیت‌ها، فعالیت‌ها و توانمندی‌های این نهاد در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و زمینه‌های همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی و شهرداری اراک مورد بررسی قرار گرفت.

معاون شهرسازی و معماری شهردار کلانشهر اراک نیز با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، بر استفاده از توان علمی و پژوهشی این نهاد در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های مرتبط تأکید کرد و آمادگی خود را برای همکاری در حوزه‌های پژوهشی و فرهنگی اعلام کرد.

text to speech icon

نظر شما :