تصویب طرح پژوهشی"شناسایی و ارزیابی فضاهای شهری اراک و ارایه راهکارهای ارتقای کیفیت آن ها مبتنی بر نظریه مکان سوم"

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۶ کد : ۲۹۴۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
در راستای ماموریت‌ها، اهداف و برنامه‌های حوزه معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، طرح پژوهشی شناسایی و ارزیابی فضاهای شهری اراک و ارایه راهکارهای ارتقای کیفیت آن ها مبتنی بر نظریه مکان سوم ، مصوب و پس از انجام مراحل علمی و اداری جهت اجرا به این حوزه ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از تصوبب طرح گروه پژوهشی توسعه کالبدی شهر جهاددانشگاهی استان مرکزی با عنوان "شناسایی و ارزیابی فضاهای شهری اراک و ارایه راهکارهای ارتقای کیفیت آنها مبتنی بر نظریه مکان سوم" خبرداد.

مبارکی ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای ماموریت‌ها، اهداف و برنامه‌های حوزه معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، طرح پژوهشی مذکور مصوب و پس از انجام مراحل علمی و اداری، از سوی دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر جهاددانشگاهی جهت اجرا به این حوزه ابلاغ گردید.

مهدی مبارکی بررسی شاخص های نظریه مکان سوم مبتنی بر شرایط کالبدی و اجتماعی شهر اراک، ارزیابی فضاهای شهری شهر اراک براساس آنها و ارایه راهکارهای ارتقای وضعیت کیفی فضاهای شهری اراک از جمله مهم­ترین اهداف این مطالعه دانست.

گفتنی است، مسوولیت علمی اجرای طرح مذکور را گروه پژوهشی توسعه کالبدی شهر، جهاددانشگاهی استان مرکزی بر عهده دارد.