انتصاب مدیر گروه پژوهشی توسعه اجتماعی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۲۳۸۲ معاونت پژوهشی
طی حکمی از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، زهره شهبازی به عنوان مدیر گروه پژوهشی توسعه اجتماعی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه پژوهشی توسعه اجتماعی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی حکمی از سوی دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی‌، زهره شهبازی به عنوان مدیرگروه پژوهشی توسعه اجتماعی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی و موافقت معاون محترم پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان مدیرگروه پژوهشی توسعه اجتماعی جهاددانشگاهی استان مرکزی منصوب می شوید.

امید است با استفاده از همه توانمندی های موجود به ویژه نیروی انسانی کارآمد و استفاده حداکثری از ظرفیت های استان، شاهد رشد روزافزون این گروه باشیم.

گفتنی است؛ شهبازی پیش از این مدیریت گروه توسعه پژوهشی اجتماعی جهاددانشگاهی استان را بر عهده داشته است.