انتصاب مشاور امور بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۹ کد : ۳۳۹۰۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
در حکمی از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، مشاور امور بانوان جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب مشاور امور بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی حکمی از سوی دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، مریم انوری راد به عنوان مشاور امور بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است:

با استعانت خداوند متعال و با توجه به تعهد، تجربه و سوابق سرکار عالی به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان مشاور امور بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی منصوب می شوید. امید است در سایه الطاف الهی با استفاده از تمامی ظرفیت‌ های موجود در جهاددانشگاهی در انجام امور و وظایف محوله موفق و موید باشید.

گفتنی است؛ انوری راد در حال حاضر به عنوان کارشناس انفورماتیک پزشکی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی مشغول فعالیت است.