تاکید اوقاف ساوه و جهاددانشگاهی استان مرکزی بر همکاری در حوزه کشاورزی

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۶۵۲۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوه از همکاری با جهاددانشگاهی استان مرکزی در زمینه کشاورزی خبر داد.
تاکید اوقاف ساوه و جهاددانشگاهی استان مرکزی بر همکاری در حوزه کشاورزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سعید عطاالهی رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوه در نشست مشترک با جمعی از مدیران پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، اظهارکرد: جهاد دانشگاهی به واقع از نهادهای ارزشمند انقلاب اسلامی بوده که خدمات ارزنده ای هم در چند دهه اخیر داشته است لذا از همکاری مشترک با این نهاد علمی و پژوهشی در راستای استفاده بهینه از ظرفیت موقوفات استقبال می کنیم.

وی گفت: بی تردید با برنامه مشترک با جهاددانشگاهی شاهد توسعه بخش کشاورزی در ساوه از جمله در حوزه انار و گیاهان دارویی خواهیم بود.

در این نشست مجید جمالو مدیر پروژه یابی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، فاطمه نصیری مقدم مسئول فنی و حسین رفیعی مدیر مرکز خدمات تخصصی انار ساوه توضیحاتی در خصوص فعالیت های مرکز ارائه و پیشنهاداتی در خصوص نحوه همکاری مشترک ارائه دادند.