ارائه دستاوردهای پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۳ کد : ۳۶۶۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری مراکز تحقیقاتی و آموزش عالی استان مرکزی ، دستاوردهای پژوهشی خود را در معرض دید علاقه مندان قرار داده اند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری ، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان  مرکزی در تاریخ 13 آذر ماه ، با حضور مسئولان استانی و روسا و معاونان پژوهشی دانشگاه‌های استان مرکزی در محل نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی افتتاح شد

حوزه معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز با شرکت در این نمایشگاه اقدام به معرفی دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود نمود.

بر اساس این گزارش، در این نمایشگاه، مراکز تحقیقاتی و آموزش عالی استان با بیش از 40 غرفه دستاوردهای پژوهشی خود را در معرض دید علاقه مندان قرار داده اند.

این نمایشگاه از 13 تا 16 آذر ماه جاری به مدت یک چهار روز آماده بازدید علاقه مندان، دانشگاهیان و پژوهشگران است.