پاسخگویی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مطالبات مردمی در مرکز سامد استانداری

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۸۰۶۳ اخبار عمومی
رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی ۲۷ آبان ماه با حضور در مرکز سامد استانداری مرکزی بصورت تلفنی پاسخگوی مطالبات مردمی خواهد بود.
پاسخگویی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مطالبات مردمی در مرکز سامد استانداری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد و تاکیدات استاندار محترم مبنی بر تسریع در انتقال مشکلات و نظرات مردم به مدیران مربوطه و پاسخگویی به درخواست ها و مشکلات شهروندان، دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در مرکز سامد استانداری مرکزی به سوالات مختلف شهروندان پاسخ می دهد.

ارائه پیشنهادات و انتقادات از طریق مرکز سامد فرصتی برای دستگاه های اجرایی و مدیران است تا با شناسایی این موارد از طریق شهروندان برای اصلاح و برطرف نمودن آن برنامه ریزی لازم را انجام دهند تا رضایت مندی مردم افزایش یابد.

گفتنی است؛ شهروندان می توانند روز پنجشنبه27 آبان ماه از ساعت 10 الی 11:30 از طریق شماره تماس ۱۱۱ مسایل و مشکلات خود را با رییس جهاددانشگاهی استان مطرح نمایند.