به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

آزمون آنلاین مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در حال برگزاری است

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۲ کد : ۴۰۴۹۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان همزمان با سایر استان های کشور در استان مرکزی در حال برگزاری است.
آزمون آنلاین مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره اظهارکرد: آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در قالب تفاهم‌ نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی و دفتر مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی برگزار می شود.

وی گفت: این آزمون با حضور مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی با هدف ارتقای دانش فنی و اخذ صلاحیت طراحی و نظارت لوله کشی داخلی ساختمان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بصورت آنلاین برگزار می شود.

به گفته این مقام مسوول؛ مهندسان جهت اخذ نظارت بر لوله کشی گاز ساختمان های مسکونی و تجاری می بایست در آزمون الکترونیکی مبحث 17 مقررات ملی ساختمان شرکت کنند تا صلاحیت نظارت گاز در پروانه اشتغال به راه و شهرسازی را کسب کنند.

کلید واژه ها: مقررات ملی ساختمان جهاددانشگاهی استان مرکزی مقررات مقررات ملی نظارت