تجلیل از بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۴۰۸۶۶ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز ولادت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن و مادر از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان در حاشیه آیین تجلیل از بانوان شاغل این نهاد به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن، با تبریک این روز از فعالیت آنان تقدیر کرد.

وی نقش زنان در جامعه را نقشی محوری عنوان کرد و افزود: از مهم‌ ترین نقش‌ هایی که زن می‌ تواند ایفا کند، نقش مادری و همسری است که در آموزه‌های دینی بسیار ارزشمند است.

غفاری زاده اضافه کرد: زنان و دختران در جامعه اسلامی از جایگاه ویژه‌ ای برخوردار هستند و باید به نقش آفرینی آنان در مسائل مختلف به صورت ویژه توجه شود.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 40 درصد از کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی را بانوان تشکیل می دهند.

گفتنی است؛ در پایان این آیین از بانوان شاغل جهاددانشگاهی استان مرکزی با اهدای هدایایی تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان مرکزی استان مرکزی بانوان بانوان شاغل مرکزی شاغل