تشریح ویژه برنامه های جهاددانشگاهی استان مرکزی در دهه فجر

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۱ کد : ۴۱۰۵۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه برنامه های جهاددانشگاهی استان را تشریح کرد.
تشریح ویژه برنامه های جهاددانشگاهی استان مرکزی در دهه فجر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با تبریک چهل و سومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اظهارکرد: ویژه برنامه های مختلفی به مناسبت دهه فجر در استان برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم تجدید میثاق و گلباران قبور مطهر شهدا با حضور دانشگاهیان توسط جهاددانشگاهی، افزود: همزمان با ایام الله دهه فجر  مدرسان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی با حضور در گلزار شهدای اراک با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق می کنند.

غلامی اضافه کرد: به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، نمایشگاه مجازی کتاب "صعود چهل ساله" با مروری بر دستاوردهای انقلاب اسلامی برپا می شود.

وی دیدار با خانواده معظم شهدا، برگزاری نشست تخصصی با عنوان "فردای انقلاب" توسط سازمان دانشجویان، انجام مصاحبه های تخصصی با اساتید دانشگاهی با موضوع انقلاب و انعکاس فعالیت های دهه فجر توسط خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، برگزاری مسابقات ورزشی، شرکت در راهپیمایی 22 بهمن، فضاسازی و آذین بندی جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را از دیگر برنامه های جهاددانشگاهی در ایام الله دهه فجر عنوان کرد.

این مقام مسوول در پایان از آمادگی جهاددانشگاهی استان مرکزی جهت مشارکت در برنامه های کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان خبر داد.

کلید واژه ها: انقلاب اسلامی دهه فجر استان مرکزی دهه جهاددانشگاهی