رو نمایی از سایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۸ کد : ۴۱۱۰ معاونت آموزشی
رو نمایی از سایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،در روز یکشنبه 25 آذر ماه در راستای تکریم ارباب رجوع و سهولت در دسترسی مخاطبین به خدمات تخصصی در حوزه آموزش های مقطعی و کوتاه مدت ، از سایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی رونمایی شد.

آیین رونمایی و تشریح و تبیین برنامه نویسی وساخت این سایت درراستای رعایت حقوق شهروندی و نمایه سازی کلیه خدمات معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی و چگونگی ارائه خدمت از طریق این سایت در جلسه هیات رئیسه و شورای معاونین جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار گردید.

قابل ذکر است : آدرس سایت معاونت آموزشی jdmarak.ir   می باشد ، ارائه خدمات  ثبت نام و بارگذاری مدارک ، دسترسی به دپارتمان های آموزشی، دسترسی به برنامه زمان بندی آموزشی، ارسال درخواست و ارتباط مستقیم با مسئولین آموزشی ، ثبت پیشنهادات و شکایات از جمله قابلیت های موجود در این سایت می باشد