اعلام فراخوان مسابقه عکاسی "سفره هفت سین" در استان مرکزی

۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۱ کد : ۴۲۴۲۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مسابقه عکاسی سفره هفت سین برگزار می شود.
اعلام فراخوان مسابقه عکاسی "سفره هفت سین" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، گفت: همزمان با نوروز 1401 و سنت دیرینه سفره هفت سین، مسابقه عکاسی سفره هفت سین به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار می گردد.

وی تصریح کرد: نوروز باستانی با قدمتی سه هزار ساله یکی از ریشه‌ دارترین اعیادی است که ایرانیان تاکنون آن را گرامی داشته و جشن می گیرند؛ لذا ما باید به عنوان متولیان فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی در حفظ و پاسداشت آداب و رسوم نوروز تلاش نماییم.

غلامی در ادامه اظهارکرد: دانشجویان می توانند عکس های سفره هفت سین را به آیدی تلگرامی alirezadarabi1366 ارسال نمایند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در پایان مهلت ارسال در این مسابقه را تا 10 فروردین ماه 1401 عنوان کرد و افزود: به برگزیدگان این مسابقه هدایای ارزشمندی اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی نوروز مسابقه